Tayna gjysmë e zhveshur viziton nxënësit në një shkollë (FOTO)

Ditën e sotme e ka vendosur që ta kalojë në një shkollë.
E atje, reperja Tayna u pa se u mblodh nga shumë nxënës, të cilët këndonin bashkë me të.
Por, ajo që merr vëmendje është veshja e saj.

Reperja ka shkuar me një bluzë të shkurtë që i nxjerrtë shpinën dhe barkun, ndërsa poshtë, pantallonat i kishte shumë të ngushta.
Mbase edhe nxënësve ajo dëshiroi t’ua dëshmojë se sa e ka belin e hollë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *